BDWcast

Een serie podcasts met BDW, de schijnburgemeester van Antwerpen. Deze serie werd gemaakt in de aanloop naar de verkiezingen in 2018. Hier een greep uit een aantal afleveringen…

BDWcast 002:

In deze aflevering legt de schijnburgemeester haarfijn uit hoe hij de onafhankelijke republiek Antwerpen verder zal inrichten. Elke wijk krijgt een duidelijk thema en wordt daar helemaal naar omgebouwd: er komt een authentiek Middeleeuws gedeelte, een piratenbuurt, een smurfendorp, een Arabische souk in onvervalste 1001-nachtenstijl en nog veel meer. Antwerpen zal zo een toeristische trekpleiser worden zoals de wereld er nog nooit een gezien heeft. Verder komt u te weten hoe pygmeeën een cruciale rol zullen spelen in de verdere ontwikkeling van het mensdom. Ave!

BDW cast #02

BDWcast 5:

Voor de vijfde BDWcast-aflevering trok de schijnburgemeester naar het Antwerpse Stadspark waar het dit weekend groot feest was naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. De schijnburgemeester vertelt waarom gulden sporen beter van chocolade zouden zijn en doet zijn plannen voor een bouw van een Colosseum in het Stadpark uit de doeken. Verder licht hij zijn ‘drugs in de supermarkt’-beleidsplan toe en er komt ook nog iemand van de burgerlijst langs, Ave!

BDW cast #05

BDWcast 14:

In de 14e aflevering zijn we live in afwachting van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf een zonnig terras zien we hoe al fietsend de stemmen in een transparante Ikea bak naar het stadhuis worden gebracht.

BDW cast #14

Geef een reactie

Scroll to Top